IPC op jouw school?

Ben je benieuwd naar IPC op jouw school? Dan vinden we het belangrijk dat je goed voorbereid een keuze kan maken. Vraag vrijblijvend ons informatiepakket of kennismakingsgesprek aan. Tijdens een kennismakingsgesprek komen we bij je langs om te luisteren naar het verhaal van de school en kunnen we het een en ander vertellen over IPC.

Kijken bij een school in de buurt
Bovendien raden we het aan om eens bij een IPC-school in de buurt te kijken. IPC-scholen liggen verspreid over heel Nederland. Neem gerust contact met ons op om te achterhalen welke school bij jou in de buurt ligt. Of vind hier alle IPC-scholen.

Bij concrete interesse kan een van onze trainers in gesprek met het leerkrachtenteam. Zo wordt IPC geïntroduceerd en heeft iedereen de mogelijkheid om zijn/haar vragen te stellen.

Proeftraject
Ten slotte is er de mogelijkheid om een proeftraject te volgen. Het proeftraject houdt in dat het team van de school een dagdeel getraind wordt in het gebruik van IPC.

Gedurende vier tot zes weken krijgt de school de gelegenheid om met een of meerdere thema’s te werken. De thema’s worden in overleg met de school geselecteerd. De IPC-trainer adviseert daarbij. Na deze periode vindt een evaluatie plaats.

Meer IPC

Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan of blijf op de hoogte van IPC via onze sociale media.

Aanvraag IPC-Informatiepakket Aanmelden Nieuwsbrief

Great learning, Great teaching and Great fun