Nieuws
24 October, 2016

Nieuwe directeurenopleiding in december van start

Utrecht 683516 960 720

Op 16 december start in Utrecht, op een steenworp van het Centraal Station, de nieuwe School leader for learning-opleiding. IPC heeft deze opleiding speciaal voor schooldirecteuren van lidscholen ontworpen.

De opleiding bestaat uit vier bijeenkomsten en een aantal praktijkopdrachten verdeeld over het schooljaar. De laatste bijeenkomst is op 9 juni 2017. Om uiteindelijk alles uit het IPC-curriculum te halen is er ook tijd gereserveerd voor individuele begeleiding op school.

De deelnemers gaan aan de slag om de organisatie van het IPC-curriculum samen met het schoolteam en de IPC-coördinator vorm te geven. Verbinding met de onderwijskundige benadering van de schoolorganisatie is daarbij belangrijk. Er wordt aangesloten bij het competentieprofiel in de ‘Beroepsstandaard voor schoolleiders in het Primair Onderwijs’.

De opleiding wordt verzorgd door IPC-trainers Philippe de Kort en Marco van der Zwaard. Als u directeur bent van een lidschool en interesse heeft in de opleiding, dan kunt u zich inschrijven via het inschrijfformulier op de Members Lounge. Nadat u bent ingelogd op de Members Lounge klikt u op deze link. Meer informatie in pdf-vorm vindt u ook op de Members Lounge. Klik daarvoor na het inloggen op deze link. De opleiding gaat van start bij een minimum van 10 deelnemers.

Is uw school nog geen lid van IPC en wilt u meer weten over ons curriculum? Vraag dan snel ons informatiepakket aan.

Great learning, Great teaching and Great fun