Nieuws
02 June, 2017

Hoera! Nieuwe IPC-coördinatoren!

Ec396698

Sinds deze week hebben we weer een mooie lichting nieuwe IPC-coördinatoren! We feliciteren iedereen van harte en wensen alle geslaagden heel veel succes op school.

Opleidingen nieuw schooljaar raken vol
Het maximum aantal deelnemers van de IPC-coördinatoropleiding die in oktober in Utrecht start is bereikt. Ben je werkzaam voor een IPC-school en wil je toch deelnemen aan een IPC-coördinatoropleiding? Niet getreurd: er starten nog twee coördinatoropleidingen komend schooljaar.

In september 2017 gaan we van start in Oss. In maart 2018 start een nieuwe opleidingscyclus in Utrecht. Heb je interesse? Download dan het inschrijfformulier op de IPC Members Lounge en stuur het naar zorynda@ipc-nederland.nl. Voor meer vragen of interesse in een van onze andere opleidingen mail je naar info@ipc-nederland.nl.

Wat is een IPC-coördinator?
De IPC-coördinator is de trekker van IPC binnen de school en onderhoudt de contacten met de IPC-trainer. Tijdens de opleiding tot IPC-coördinator word je van extra bagage voorzien om bij het implementatieproces op school te ondersteunen. Zo help je het schoolteam om IPC beter te gebruiken en zie je welke stappen er te maken zijn in de ontwikkeling van de school.

De IPC-coördinatoropleiding bestaat uit praktijkopdrachten op school en vijf bijeenkomsten. De uitwisseling van ervaringen met elkaar speelt daarbij een belangrijke rol.

Great learning, Great teaching and Great fun