Nieuws
12 February, 2018

IPC Open Space

Open Space13Junzonderlocatie
Doe mee met IPC Open Space!

Let op: wegens een tekort aan aanmeldingen hebben we de Open Space van 28 maart verzet naar 13 juni.

Woensdagmiddag 13 juni is de IPC Open Space! Je bent van harte uitgenodigd om van 15.00 tot 18.00 uur samen met ons deel te nemen aan deze nuttige en leerzame middag.

Met IPC Open Space wordt de mogelijkheid gecreëerd om met elkaar in contact te komen en het te hebben over datgene waar men het over wil hebben. Open Space is een eenvoudig en krachtig raamwerk dat ruimte maakt voor discussie, in combinatie met samenwerking. Elke aanwezige draagt bij aan de invulling.

Harrison Owen bedacht Open Space in de jaren tachtig. De aanleiding was de evaluatie van een conferentie, waarbij de deelnemers aangaven dat de koffiepauze het beste onderdeel van de conferentie was geweest. Daar hadden zij de echt belangrijke onderwerpen besproken, en met meer energie dan tijdens het officiële programma.

Met Open Space is de koffiepauze geperfectioneerd en is het mogelijk om tot een gezamenlijk resultaat te komen. En met IPC Open Space staat ons mooie onderwijs natuurlijk centraal.

Aanmelden doe je door een e-mail te sturen aan: info@ipc-nederland.nl. We houden een maximum van 60 deelnemers aan. Via het Facebookevent houden we je graag op de hoogte.

Great learning, Great teaching and Great fun