Nieuws
31 October, 2019

It's appening: de IPC-app-demodag!

51A50938 450C 4955 81B6 Ca00F7054Ad7
27 november: demodag in Eindhoven!

IPC Nederland heeft samen met softwarebedrijf Synaxion (van MijnRapportfolio) de nieuwe IPC-app ontwikkeld. De app is een extra hulpmiddel voor kinderen en leerkrachten tijdens een IPC-thema.

Doe mee!
Op woensdagmiddag 27 november organiseren we een demomiddag in Eindhoven. Hier introduceren we de app en is er volop ruimte om mee te denken. We starten om 15.00 uur en eindigen om 16.30 uur. Voor iedereen die Eindhoven te ver weg vindt, is er de mogelijkheid om er live bij te zijn via een webinar. Als je er fysiek dan wel digitaal bij wilt zijn stuur je een mailtje naar info@ipc-nederland.nl met je naam, school en e-mailadres.

Locatie
Gele Kegels Eindhoven
Kennedyplein 1-5
5611 ZS Eindhoven

De Gele Kegels Eindhoven is op loopafstand van Eindhoven Centraal

Over de app
De app maakt het mogelijk om met IPC te leren waar en wanneer je maar wilt. Als leerkracht plan je je onderwijs en zet je taken voor de leerling klaar. Je ziet alle leerdoelen in een oogopslag en kunt gemakkelijk internetlinks en lesmateriaal met elkaar delen. De zogenaamde ‘Kennisconstructie’ helpt je de verworven kennis inzichtelijk maken.

Met de IPC-app verdiepen kinderen zich in de unit die in de klas aan bod komt. Daarbij laten ze zien wat ze geleerd hebben – en belangrijker – hoe ze dat geleerd hebben. Wat weten ze allemaal van het onderwerp? En hoe heeft dat met elkaar te maken? De IPC-app slaat de voortgang meteen op in MijnRapportfolio.

De IPC Nederland-app is al te vinden in de appstore.

Google Play

Great learning, Great teaching and Great fun