Nieuws
16 July, 2020

IEYC Het Jonge Kind

B10

Na de vakantie starten we met de IEYC-opleiding Het Jonge Kind. Gezien de ruime belangstelling hebben we besloten om een extra opleiding in Leiden te organiseren.

IEYC helpt het brein van het jonge kind (van 2,5 tot 6 jaar) spelenderwijs leren. Op die manier stimuleren we optimaal de persoonlijke, emotionele en sociale ontwikkeling.

Tijdens de bijeenkomsten leer je enerzijds meer over IEYC en de breinontwikkeling van het jonge kind. Anderzijds deel je ervaringen en reflecteer je op de praktijkopdrachten, waarbij eigen leervragen de leidraad zijn.

Je maakt bijvoorbeeld je speelleerplaats nog rijker, zodat er onderzoekend spel ontstaat. Of je leert de leerwand beter te gebruiken om kinderen te laten reflecteren op hun spel. Je kunt ook aan je spelbegeleiding werken. Je leert hoe je observeert en welke belangrijke vragen je daarbij stelt.

Je wordt gekoppeld aan twee IEYC-collega’s van andere scholen. Je gaat twee keer bij collega’s in de les kijken en één keer ben je gastheer/-vrouw voor de andere twee. Samen leer je meer!

Praktische informatie

De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • 14 oktober 2020
  • 16 december 2020
  • 6 januari 2021
  • 3 februari 2021

De bijeenkomsten beginnen om 15.00 uur en eindigen om 20.00 uur.

Aanmelden

Meer informatie vind je op het aanmeldformulier.

Great learning, Great teaching and Great fun