Nieuws
26 October, 2020

Opleidingen voor schoolleiders

Jaime Lopes 0 Rdboadnb Wm Unsplash
Foto: Jaime Lopes

De School leader for Learning-opleiding die 6 november in Utrecht start zit inmiddels vol, maar niet getreurd! Er start op 8 januari 2021 mogelijk een extra cyclus van de opleiding.

Bij een minimum van 15 deelnemers gaan we hiermee aan de slag. Op 22 januari 2021 begint ook de Assessment for Leaders-opleiding.

Assessment for leaders

De nieuwe Assessment for Leaders-opleiding specialiseert op het omgaan met verschillen op school en daaraan gekoppeld het IPC-assessmentprogramma. Daarbij is ruim aandacht voor jouw rol als directeur of schoolleider. Lees meer...

School leader for learning

Inhoudelijk draait de School leader for Learning-opleiding om de organisatie van IPC op school en je eigen rol daarin. Je staat stil bij de vraag: welke competenties en leiderschapsstijl vraagt het leren en werken met IPC van mij? Lees meer...

Schoolleidersregister PO

Bij beide opleidingen werk je aan herregistratie voor het Schoolleidersregister PO. De School leader for Learning-opleiding is geregistreerd voor de professionaliseringsthema's 'Leiding geven aan verandering’ en ‘Toekomstgericht onderwijs’. Assessment for Leaders is geregistreerd voor ‘Omgaan met verschillen’ en ‘Wildcard’.

Heb je nog vragen? Dan helpen we je graag verder via info@great-learning.nl.

Great learning, Great teaching and Great fun