We organiseren door het schooljaar heen een aantal Specials, digitaal of verspreid over Nederland. Tijdens deze kleinschalige bijeenkomsten focus je samen met deelnemers van andere scholen op relevante onderwijsthema’s. Wij vinden het belangrijk om ervaringen te delen en zien de Specials als een mooie toevoeging binnen het lidmaatschap.
 
Good to know. Met de Specials gaan geen extra kosten gemoeid voor de deelnemers. Ze zijn onderdeel van het IPC-lidmaatschap. Zodoende zijn ze ook alleen toegankelijk voor IPC-lidscholen.

IPC Special visualiseren

Digitale bijeenkomst, 16 september 2021, 15.30 – 16.30 uur.
 
Soms kun je iets drie keer zeggen of zelfs opschrijven, maar uiteindelijk snap je het pas als je het ziet. Je brein smult van beelden. Door te visualiseren en te ordenen wordt het denken gestimuleerd en inzicht in de complexiteit groeit!
 
Tijdens deze special
In deze online special over ‘visualiseren’ wordt ook uitgelegd hoe de opleiding ‘Leren visualiseren’ jouw rol als leerkracht kan verrijken. Een opleiding waar je kennis maakt met de visuele power van je brein en waarin je leert hoe je visuele technieken kunt hanteren om deze in te zetten in je eigen IPC-praktijk.
 
Natuurlijk is deze special meer dan enkel een opleidingspromo en wordt er ook geleerd. Dus hou potlood en papier bij de hand!

'Het onderwijs van Great Learning Nederland gaat naast vele jaren onderwijservaring wereldwijd uit van onderzoeken uit de hersenwetenschap.'