IPC leerlingen

Begin december zijn er 2 webinars voor iedereen die meer over IPC wilt weten. In een klein uur ervaar je wat IPC voor de leraren en leerlingen op jouw school kan betekenen.

 
De webinars vinden plaats op donderdag 2 december en woensdag 8 december om 16.00 uur. We organiseren de webinars voor leerkrachten, schoolleiders en/of ander onderwijskundig personeel die meer over IPC willen weten en benieuwd zijn naar IPC op hun school.
 
IPC-trainer Marleen neemt je in grofweg een half uur mee in wat de ervaringen van IPC-scholen zijn. Wat zeggen ouders? Wat zeggen leerkrachten? Maar nog belangrijker: wat zeggen de leerlingen en waar zijn ze opvallend goed in doorgaans? Aansluitend is er een kwartier tijd om vragen te stellen.
 

Aanmelden

We beginnen zoals gezegd om 16.00 uur en om 16.45 uur ronden we af. Ben jij erbij? Geef je dan op via het aanmeldformulier. Het webinar is vrij toegankelijk voor iedereen die meer over IPC willen weten. Indien je nog vragen hebt, stel ze gerust via info@ipc-nederland.nl.

'IPC en Great Learning Nederland helpen jou als leraar of schoolleider om het weer over leren te hebben.'