opleidingen IPC

In april starten we bij voldoende inschrijvingen twee extra opleidingen. Het gaat om de IPC-coördinatoropleiding en IEYC Het Jonge Kind.

 
Met onze opleidingen proberen we scholen verder te helpen bij het verbeteren van leren. Heb je nog vragen over de opleidingen? Of wil je weten welke opleidingen we op maat aan het hele schoolteam kunnen aanbieden? Neem gerust contact met ons op via opleidingen@ipc-nederland.nl.
 
NB. De opleiding Leren Visualiseren vindt het komende schooljaar plaats. De optie om de opleiding dit voorjaar te laten beginnen is vervallen.

De opleidingen

 

IPC-coördinatorenopleiding

Op 12 april start de IPC-coördinatoropleiding. Als IPC-coördinator ben je de trekker van IPC binnen de school en onderhoud je de contacten met de IPC-trainer. Je bent zowel ondersteuner, excellente leerkracht, verbeteraar als coach. De opleiding wordt verzorgd in Utrecht. Leer meer…

 

IEYC Het Jonge Kind

Op 20 april start de extra opleiding ‘Het Jonge Kind’. Als leerkracht van het jonge kind leg je het onmisbare fundament voor een leven lang leren. Spel en interactie met de omgeving (en leerkracht) zijn daarbij essentieel. De Opleiding IEYC Het Jonge Kind geeft je beter zicht op de ontwikkeling van het jonge kind. De opleiding vindt plaats in Utrecht. Leer meer…
 

'IPC en Great Learning Nederland helpen jou als leraar of schoolleider om het weer over leren te hebben.'