Nieuws
11 June, 2020

IEYC-webinar 30 juni: 'Spelend leren en lerend spelen?'

Phil Goodwin Tx P44 Viql A8 Unsplash Web
Foto: Phil Goodwin, Unplashed

Het Early Years-webinar 'Spelend leren en lerend spelen?' op drie juni zat helemaal vol. Omdat we niet van 'nee' verkopen houden, willen we je nog een kans geven om het webinar bij te wonen en wel op dinsdag 30 juni 2020 om 15.30 uur.

Het webinar duurt een uur en aanmelden kan via paulbackus@ipc-nederland.nl. Voor degenen die er eerder niet bij konden zijn hebben we een plekje gereserveerd.

Na aanmelding krijg je van ons een inlogcode en de videolink. Net als bij de Specials geldt voor het webinar dat het bij je IEYC-lidmaatschap hoort. Er zijn dus geen extra kosten aan verbonden. Het webinar wordt overigens niet opgenomen.Spelend leren of lerend spelen: hoe doe je dat?

Met het thuisonderwijs vielen er een aantal facetten weg die ontzettend belangrijk zijn voor de ontwikkeling van het jonge kind. Hoe krijg je weer zicht op de ontwikkeling? Je vervalt namelijk makkelijk in gewoonweg lesjes aanbieden. Met dit webinar benadrukken we het belang van spelen. Wat is je rol? Voor, tijdens en na het spelen? We vertellen hoe je spel verkent, verbindt en verrijkt.

Met het webinar krijg je ook een inkijkje in de opleiding IEYC Het Jonge Kind, die komend schooljaar start.

Hopelijk zien we je op 30 juni!

Great learning, Great teaching and Great fun