ipc coördinator

Wegens grote belangstelling hebben we in de tweede helft van het schooljaar een extra opleiding tot IPC-coördinator ingelast in Utrecht. Aanmelden is alleen mogelijk voor scholen die een IPC-lidmaatschap bij ons hebben. Aanmelden via de Members’ Lounge.

 

De IPC-coördinator is de trekker van IPC binnen de school en onderhoudt de contacten met de IPC-trainer. Zo help je het schoolteam om IPC beter te gebruiken en zie je welke stappen er te maken zijn in de ontwikkeling van de school. We verkennen tijdens de opleiding samen wat de IPC-coördinator op school doet en welke rollen daarbij horen. Als IPC-coördinator ben je een ondersteuner, excellente leerkracht, verbeteraar en coach.

 

Data van de bijeenkomsten

11 januari 2022, 15 februari 2022, 15 april 2022, 24 mei 2022, 14 juni 2022.
Locatie: Dotslash Utrecht (Europalaan 100, 3526KS, Utrecht)
Aanmelden…
 
Voor wie?
Leerkrachten van IPC-scholen die IPC-coördinator willen worden.
 
Kosten voor deelname
€1.420,-. Bij meerdere inschrijvingen per lidschool aan deze opleiding geldt: €1.055,- voor de tweede deelnemer.
 
Je betaalt 50 procent van de kosten bij inschrijving en 50 procent 4 weken voor aanvang van de opleiding. De opleiding gaat van start bij een minimum van 15 deelnemers.
 

Voorprogramma

Voor deelnemers van scholen die net met IPC begonnen zijn houden we aan het begin van het schooljaar twee online bijeenkomsten van een uur. Daarin zetten we een aantal belangrijke basiselementen van IPC op een rij, waardoor iedereen het benodigde startniveau heeft. Deelnemers van scholen die IPC minder dan een jaar gebruiken nodigen we in ieder geval uit.
 
Heb je vragen? Dan helpen we je graag verder via opleidingen@ipc-nederland.nl. Aanmelden kan zoals gezegd via de Members’ Lounge.

'IPC en Great Learning Nederland helpen jou als leraar of schoolleider om het weer over leren te hebben.'