IPC-inspiratiemiddagen

Wil jij inspiratie opdoen en ervaringen uitwisselen met andere IPC-leerkrachten? Neem dan eens een kijkje op een andere IPC-school! Op dinsdagmiddag 12 en woensdagmiddag 13 december opent de Cruquiusschool (website) in Haarlem de deuren voor andere IPC-scholen.

Wat gaan we doen?

Op dinsdag 12 december kijken we tweemaal 45 minuten mee in de klas. Daarna verzorgt Ed van Uden een workshop ‘Leren visualiseren‘. Ed is een ervaren IPC-trainer en leerkracht en is bovendien actief als illustrator. Hij is een ingewijde van het eerste uur als het gaat om het correct maken van mindmaps.

 

Op woensdag 13 december kijken we ook tweemaal 45 minuten mee in de klas. Daarna volgt een inspiratiesessie, waarin de deelnemers met elkaar in gesprek kunnen, om bijvoorbeeld best practices te delen.

 

Data: 12 en 13 december 2023
Locatie: Cruquiusstraat 2, 2012 GC Haarlem
Tijd: vanaf 12.00 uur tot en met 16.00 uur

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via info@ipc-nederland.nl. Vermeld voor welke school je werkt en in welke groep je lesgeeft. Natuurlijk laat je ons ook weten of je de 12e of 13e erbij wilt zijn. Dit evenement is onderdeel van het lidmaatschap en zodoende zonder verdere kosten.

 

We hanteren een maximum van twee deelnemers per school. Dat is vanwege de populariteit van deze middagen en het beperkte aantal plekken. Wees er snel bij dus!

 

Andere inspiratiedagen

We zijn voornemens om nog meer inspiratiemiddagen te organiseren op andere plekken in Nederland. Lijkt het je leuk om andere scholen te laten zien hoe je school met IPC werkt? Laat het ons weten.

 

Wie weet tot binnenkort in Haarlem!

 

'IPC en Great Learning Nederland helpen jou als leraar of schoolleider om het weer over leren te hebben.'