ipc basisonderwijs

Op woensdagmiddag 12 januari (15.00 uur – 16.30 uur) gaan we online in op IPC in een (gedeeltelijke) thuisonderwijs-vorm. Je leerlingen met de aandacht erbij houden is misschien wel één van de grootste uitdagingen van het moment.
 
Ook praktische zaken als materiaalkeuze voor je activiteiten kunnen ingewikkeld zijn. En wat te denken van de persoonlijke groei van de leerlingen? Hoe bewaak je de persoonlijke doelen? Denk maar eens aan aanpassingsvermogen, communicatie of veerkracht. Allemaal kwaliteiten die ontzettend belangrijk zijn momenteel en makkelijk uit beeld raken.
 
Hoe pakken we de Special aan?
In de eerste helft geven wij je inspiratie met betrekking tot IPC en het thuisonderwijs. In de tweede helft ga je in breakout-rooms met collega’s van andere scholen de do’s en dont’s uitwisselen. Na twee lockdowns weten we immers samen al een heleboel.
 
We organiseren deze Special nogmaals op woensdagmiddag 19 januari. De Special is onderdeel van je lidmaatschap. Dat betekent dat deelname zonder extra kosten is.
 
Deelname is alleen voor IPC-scholen. Aanmelden kan via de Members’ Lounge. Gezien de interactieve setting is er een maximum van 30 deelnemers. Wees er snel bij dus.

'IPC en Great Learning Nederland helpen jou als leraar of schoolleider om het weer over leren te hebben.'