ipc kinderen

Heb je altijd al meer over het basisschoolcurriculum van IPC willen weten? Op donderdag 23 en dinsdag 28 mei 2024 zijn er twee webinars die een mooie eerste kennismaking kunnen zijn. In een klein uur ervaar je wat IPC voor de leraren en leerlingen op jouw school kan betekenen.

 

IPC-trainer Marieke neemt je mee in wat de ervaringen van IPC-scholen zijn. Wat zeggen ouders? Wat zeggen leerkrachten? Maar nog belangrijker: wat zeggen de leerlingen? Verder ontdek je wat de voordelen zijn van het IPC-lidmaatschap en hoe de implementatie van het curriculum op school verloopt. Aansluitend is er tijd om vragen te stellen.

 

We organiseren de webinars voor leerkrachten, schoolleiders en/of ander onderwijskundig personeel die meer over IPC willen weten en benieuwd zijn naar IPC op hun school. Het webinar is dus niet bedoeld voor iedereen die al met IPC werkt.

 

Aanmelden

De webinars starten om 16.00 uur, zowel op donderdag 23 als dinsdag 28 mei 2024. Deze online-bijeenkomst duurt ongeveer een uurtje. Ben jij erbij? Geef je dan op via het aanmeldformulier. Het webinar is vrij toegankelijk voor iedereen die meer over IPC wil weten.

 

Voor het zover is, kun je de Demolounge alvast verkennen. Dit is een digitale omgeving die lijkt op de ledenomgeving van IPC en waarin we je kort en bondig uitleggen hoe IPC in elkaar steekt. Indien je nog vragen hebt, stel ze gerust via info@ipc-nederland.nl.

 


     


     

    'IPC en Great Learning Nederland helpen jou als leraar of schoolleider om het weer over leren te hebben.'