Subsidie internationalisering

Vanaf november kunnen scholen de subsidie Internationalisering Funderend Onderwijs weer aanvragen via DUS-i. Er wordt daarbij gevraagd om een plan waarmee je internationalisering in de school verankert.

 

Dat is makkelijk gezegd, maar hoe doe je dat? Op 6 oktober aanstaande organiseren OOG en Great Learning Nederland het gratis webinar ‘Actief wereldburgerschap in je school met subsidie internationalisering’, waarin we je op interactieve wijze door het proces loodsen. Je hoort ook welke ideeën er leven bij andere scholen. Zo helpen en inspireren we elkaar.

 

Voor iedereen die hulp nodig heeft bij de aanvraag en implementatie van de subsidie, leggen OOG en Great Learning wat zij voor jou kunnen betekenen.

 

Aanmelden voor het webinar

Het webinar start op 6 oktober om 15.30 uur en duurt één uur. Je meldt je eenvoudig aan via Microsoft Forms. Heb je nog vragen over het webinar? Neem dan contact op met Tsjitske Buytendijk (tsjitske@ipc-nederland.nl).

 

 

Subsidie internationalisering en IPC

Als je met IPC werkt, kun je op meerdere manieren in aanmerking komen voor subsidie internationalisering. Je kunt een aanvraag indienen op basis van aanschaf van (onderdelen van) het IPC-curriculum, maar ook op basis van de implementatie van het curriculum op school.

 

Voor scholen die al langer met IPC werken kan subsidie aangevraagd worden via een professionaliseringtraject bij IPC en Great Learning Nederland.

 

'IPC en Great Learning Nederland helpen jou als leraar of schoolleider om het weer over leren te hebben.'