Wil je komend schooljaar je onderwijs meer leergericht maken? Door bijvoorbeeld te werken aan het thematiseren van taal, het versterken van burgerschap en digitale geletterdheid. Dan kan het IPC-curriculum een mooie leidraad en steun in de rug zijn.

 

Update: de lente zit erop, maar vanzelfsprekend kun je IPC nog steeds uitproberen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

 

Er zijn verschillende manieren om IPC te ontdekken. Zo kun je tot het einde van dit schooljaar een lenteproef doen. Gedurende vier tot zes weken mogen de leerlingen en leerkrachten met thema’s aan de slag die passen bij dit deel van het jaar. Denk aan een thema als vakantie, feest of bloemen en insecten.

 

Het is een mooie manier om enthousiast te worden en het schooljaar met plezier af te sluiten. Een van onze trainers staat je graag bij en coacht het team een dagdeel in het gebruik van de thema’s.

Beter beeld krijgen van IPC

Uiteindelijk krijg je door de lenteproef een beter beeld van IPC. Ben je nog niet zo bekend met IPC? Dan kun je ook nog een kijkje nemen op de Demolounge (aanmelden). Hier ontdek je hoe het curriculum opgebouwd is en welke thema’s er zijn.

De IPC-lenteproef op mijn school

Heb je interesse in de lenteproef? Meld je tot het einde van deze maand aan. Ook als je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten en we nemen contact met je op.

 

    'IPC en Great Learning Nederland helpen jou als leraar of schoolleider om het weer over leren te hebben.'